joi, 27 octombrie 2011

BLACK SWAN



Un thriller psihologic plasat în lumea baletului din New York, LEBĂDA NEAGRĂ o are ca protagonistă pe Natalie Portman în rolul Ninei, o dansatoare care se trezeşte prinsă într-o pânză de intrigi competitive cu noua rivală din companie (Mila Kunis).
O lansare Fox Searchlight Pictures sub semnătura vizionarului regizor Darren Aronofsky (The Wrestler), LEBĂDA NEAGRĂ urmăreşte o călătorie palpitantă şi uneori terifiantă prin psihicul unei tinere balerine al cărei rol principal de Regină-Lebădă se dovedeşte a fi unul pentru care devine înfricoşător de perfectă.

LEBĂDA NEAGRĂ urmăreşte povestea Ninei (Portman), o balerină într-o companie de balet din New York, a cărei viaţă, la fel ca a tuturor celor din această branşă, este complet consumată de dans. Locuieşte cu mama ei, Erica, fostă balerină (Barbara Hershey), care sprijină cu zel ambiţia profesională a fiicei sale. Când directorul artistic Thomas Leroy (Vincent Cassel) decide s-o înlocuiască pe prim-balerina Beth Macintyre (Winona Ryder) pentru producţia de deschidere a noii stagiuni, "Lacul lebedelor", Nina este prima alegere. Dar Nina are concurenţă: o nouă dansatoare, Lily (Kunis), care îl impresionează, de asemenea, pe Leroy. "Lacul lebedelor" necesită o dansatoare, care poate juca atât Lebăda Albă cu inocenţă şi graţie, cât şi Lebăda Neagră care reprezintă viclenia şi senzualitatea. Nina e perfectă pentru rolul Lebedei Albe, însă Lily este personificarea Lebedei Negre. În timp ce cele două tinere dansatoare îşi extind rivalitatea într-o prietenie bolnăvicioasă, Nina începe să-şi descopere partea întunecată, cu o inconştienţă care ameninţă s-o distrugă.
    ATAT DE CIUDAT NU AM VAZUT PANA ACUM UN FILM,DIN CARE NU AM INTELES NIMIC,UNA CARE CICA VEDE ANUMITE LUCRURI.....SAU SI LE IMAGINEAZA......TOT CE AM INTELES E CA LA 28 ANI STATEA CU MASA SI ACEASTA NU O LASA SA IASA ,SA VB CU NIMENI,NU AVEAM VREUN DREPT...CEEA CE O FACEA SA INEBUNEASCA....SI TRAIA MAI MULT DIN INCHIPUIRI......
    LA SFARSIT IAR APAR INCHIPUIRILE,CA SI-AR FI OMORAT COLEGA PRIETENA CU UN CIOB DE LA O OGLINDA....DAR PRIETENA II APARE LA USA DE LA VESTIARUL UNDE SE SCHIMBAU INAINTE DE MAREA PREMIERA.....DE FAPT EA ISI INFINSESE CIOBUL IN PROPRIAI BURTA....SI DUPA DANSUL FINAL CAND LEBADA TREBUIE SA MOARA ASA CEREA COREGRAFIA.....EA DE FAPT MOARE DE AL BINELEA.....MA LASA RECE.
    NOTA" 6.5  FARA INTELES

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu