luni, 12 septembrie 2011

COLOMBIANA

  IERI FARA VREUN PROGRAM ANUME,AM PLECAT SPRE O LOCATIE,LA GRATAR...DAR AD-HOC,M-AM TREZIT IN MASINA SI AM PLECAT LA BACAU CICA SA VEDEM UN FILM 3D..
  ASTA ERA SINGURUL FILM CARE RULA DE LA 13.40..SI NE CAM GRABEAM SA PRINDEM SI GRATARUL..ASA CA AM LUAT BILETE SI AM INTRAT IN SALA LA "CINEMA CITY" MALL BACAU.

 Colombiana

Colombiana ro
Columbiana este un action-thriller în care o copilă este aruncată în lumea cumplită a crimelor, a violenţei fără limite şi nu în ultimul rând a răzbunării. La vârsta de numai 10 ani, Cataleya Restrepo (Zoe Saldana) este martoră la uciderea cu sânge rece a părinţilor săi, oribila crimă fiind ordonată de cel mai mare mafiot local.
Printr-o ploaie de gloanţe, tânăra reuşeşte să scape de asasini şi se refugiază la Chicago, la unchiul său Emilio. Din acel moment Cataleya a crescut cu un singur scop: să-l găsească şi să-l ucidă pe criminal. În ciuda eforturilor lui Emilio de a o ţine departe de o viaţă atât de periculoasă precum cea pe care ea a ales-o, ea devine repede un asasin de succes și pornește în căutarea răzbunării. Antrenata sa ucida, nu iarta si nu uita. Acum, momentul ei se apropie…

De la scenaristii filmului Taken / Teroare în Paris şi de la regizorul Transporter 2, MediaPro Distribution aduce pe ecranele din Romania un action thriller care îţi va tăia respiraţia. COLUMBIANA. Din 9 septembrie, răzbunarea e frumoasă.
   FILMUL E CAM DE GENUL IN CARE PERSONAJUL PRINCIPAL CATALEYA,O FATA TANARA FOARTE FRUMOASA ISI VA RAZBUNA PARINTII SI MAI SPRE SFARSIT SI RESTUL FAMILIEI RAMASA IN VIATZA(UN UNCHI SI O MATUSA)....CAM CRUDA RAZBUNAREA...CAM TARE SONORUL FILMULUI..IN REST TOATE AU FOST OK....MENTIONEZ CA NU ESTE UN FILM 3D...AM AFLAT DUPA CE AM LUAT BILETELE.
     SI DACA TOT ERAM LA BACAU MI-AM LUAT SI TABLOUL PE CARE MI-L DORESC DUPA CE L-AM VAZUT ACUM 2 SAPTAMANI LA BAUMAX...TOATE PE O FUGA CONTINUA...DAR AM REUSIT PANA LA URMA SA VEDEM SI FILMUL,SA CUMPARAM TABLOUL SI SA AJUNGEM SI LA GRATAR....O ZI PERFECTA.
EA E ACTRITA DIN ROLUL PRINCIPAL EL ESTE POLITISTUL CARE O DESCOPERA,DAR CARE O AJUTA PANA LA URMA SA DE-A DE URMA ASASINILOR PARINTILOR EI

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu