marți, 6 septembrie 2011

REMEMBER ME

Poster Remember Me 

 Remember Me

Remember Me
Robert Pattinson este Tyler, un tânăr al cărui frate s-a sinucis. Tragedia i-a despărţit părinţii, iar pe Tyler l-a făcut să-şi piardă orice dorinţă de a trăi. Lucrurile se schimbă în momentul în care tânărul o întâlneşte pe Ally, şi ea marcată, dar cu totul altfel, de o tragedie: la numai 10 ani, mama sa este ucisa chiar in fata ei. Ally, o fire ambitioasa, se indragosteste de Tyler, un tanar aparent lipsit de simtul realitatii, aflat intr-un conflict cu tatal sau, un om de afaceri, care in opinia lui Tyler isi neglijeaza familia, sau ce a mai ramas din ea, si pe care tanarul rebel il considera vinovat de moartea fratelui sau. Finalul este cat se poate de neasteptat, aducand in prim-plan poate cel mai important eveniment din istoria moderna a Statelor Unite ale Americii...
  Pe cat este de romantic filmul pe atat de dramatica este viatza personajului principal care "rebel" din fire datorita vietii sale complet data peste cap(divortul parintilor,sinuciderea fratelui mai mare,problemele de socializare in scoala ale surorii mai mici)....are deseori "iesiri" violente cu politia,profesorii unde invata sora sa...certuri repetate cu tatal sau(un om deosebit de bogat si influent),dar care nu-i raspunde "povocarilor"...care este scos pe cautiune de cate ori acesta incalca legea....neputand sa-i plateasca tatalui sau comisioanele avocatilor si taxa de cautiune.....devine tot mai nervos si mai irational.
    Filmul e dramatic,mai ales finalul acestuia...cu toate ca povestea de dragoste dintre el si fiica politistului (care il incarcereaza la fiecare "rebeliune" de a sa)...este de basm..ce-i doi simtindu-se atat de bine impreuna...si cand toate merg si in viatza lor aproape perfect...el va "claca"...in final...la exact 21 de ani ca si fratele sau.
  Are nota 10 de la mine si merita vazut pentru ca pun punctul pe "i" in relatiile parinte-copil....

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu