miercuri, 7 septembrie 2011

VALENTINE'S DAY

 

 Valentine's Day Movie 2010

Valentine's Day London premiere
În preajma Zilei Îndrăgostiţilor, mai multe cupluri din Los Angeles vorbesc limba complexă a dragostei, intersectându-se sau despărţindu-se. Dacă ai alături o persoană iubită, atunci Valentine's Day înseamnă flori, romantism şi sentimente. Dacă te numeri printre cele cu puţin noroc în dragoste, atunci este doar o zi obişnuită.
Reed Bennet (Ashton Kutcher) este proprietarul unei florării şi un romantic incurabil. Morley (Jessica Alba) este iubita lui. Reed o cere în căsătorie pe Morley în dimineaţa Zilei Îndrăgostiţilor, dar, când încearcă să-i pună inelul de logodnă pe deget, observă că tânăra e mult mai interesată de mesajele primite pe Blackberry. Morley acceptă cererea în căsătorie, dar prietenii lui Reed nu văd cu ochi buni relaţia lor.
Cea mai bună prietenă a lui Reed, Julia (Jennifer Garner), primeşte cu scepticism decizia acestuia, însă în acel moment se concentreză pe bărbatul care tocmai i-a apărut în cale, Harrison Copeland (Patrick Dempsey) şi de care este foarte îndrăgostită.
Julia este învăţătoare. Unul dintre elevii săi, Edison (Bryce Robinson), le povesteşte colegilor despre relaţia specială pe care o au bunicii lui, care sunt împreună de peste 50 de ani. Aceştia îi dau sfaturi nepoatei lor, adolescenta Grace (Emma Roberts), care decide ca de Valentine's Day să îşi piardă virginitatea. Prietena ei, Felicia (Taylor Swift), este şi ea îndrăgostită, de sportivul Willy (Taylor Lautner). Un reporter (Jamie Foxx) le ia un interviu de Ziua Îndrăgostiţilor, deşi o consideră o banalitate.
    O INTORSATURA DE SITUATII ARE LOC PE TOT PARCURSUL FIMULUI....MI SE PARE UN FILM ROMANTIC,CU DE TOATE DAR CARE INCA ODATA PREZINTA ASPECTELE VIEII MODERNE EXACT ASA CUM SUNT ELE.
   PANA SI CUPUL CEL MAI IN VARSTA CARE APARE LA UN MOMENT DAT IN FILM SI CARE VREA SA DE-A O LECTIE DE "FIDELITATE ABSOLUTA" UNEI NEPOATE(DIN NOUA GENERATIE).....SE FACE CA FIDELITATEA A FOST NUMAI DIN PARTEA BARBATULUI,NEVASTA-SA RECUNOSCANDU-I CU LACRIMI IN OCHI CA L-A INSELAT IN TINERETE CU UN PARTENER DE AFACERI DE AL SOTULUI EI CAND ACESTA A LIPSIT O PERIOADA MAI LUNGA DE ACASA .............NIMIC NU E CE PARE A FI.....DRAGOSTEA ARE SENSUL REAL...ASA CUM SUNTEM NOI OAMENII... E "IMPERFECTA",SCHIMBAND OARECUM TIPARUL CREAT DE MINTE CA ZIUA INDRAGOSTITILOR AR FI ZIUA PERFECTA PENTRU A-TI DEMONSTRA ADEVARATA DRAGOSTE.
    REVIN SI SPUN CA ADEVARATA DRAGOSTE MAI NOU SI PE MARILE ECRANE INCEPE SA AIBE O NOUA TIPOLOGIE MAI APROPIATA DE VIATZA "IMPERFECTA"...PE CARE O "GUSTAM" CU TOTII ORE,ZILE,ANI...PANA LA ADANCA BATRANETE.......SI ORICAT AM FI GRESIT IN LUMEA ASTA CANDVA VA VENI SI MOMENTUL "ADEVARULUI"...SPUS FRANC DE CATRE PERSOANA CARE VRAND,NEVRAND VA "CALCA STRAMB"...IN MINUNATA EXPERIENTA CE SE CHIAMA VIATZA PE PAMANT.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu