vineri, 2 septembrie 2011

HE'S JUST NOT THAT IN TO YOU

Sa fim seriosi (defapt... serioase) nimeni nu ne mai scoate povestile cu Fat-Frumos pe care adultii au avut buna vointa sa ni le planteze in creier inca de cand eram micute. Probabil basmele ar trebui sa aiba atasate niste anexe de genul:

"Aceasta poveste e pura fictiune si trebuie tratata ca atare. Fat-Frumos nu e perfect, iar Ileana Cosanzeana a sarutat multe broaste inainte sa semneze contractul de casatorie cu individul asta. Iar, daca stam sa ne gandim... ce, crezi ca Ileana a fost prima sa dragoste!? O sa va convingeti atunci cand veti creste. Pana atunci, nu mai visati la printi si printese, ci mai bine puneti-va sa construiti un Lego. Cel putin dezvolta creierul!"

Asta nu inseamna ca nu mai exista speranta si pentru generatiile ale caror minti au fost 'spalate' deja. Filmul "He's just not that into you" prezinta mai multe situatii pe care le intalnim si in viata cotidiana: fara printi, fara printese, fara perfectiune. Nu stiu daca publicul tinta il reprezinta femeile in mod special, dar garantez ca aceasta opera cinematografica iti va aduce zambetul pe buze (daca nu si niste hohote de ras) si iti deschide ochii la ce se intampla in jurul tau, sau de ce nu, chiar si in propria oglinda.

Ca majoritatea comediilor romantice, si aici gasim tratate diverse subiecte sociale. Poate chiar asta m-a atras la film. Desigur apar si clisee pe care nu le voi enumera, ci va las sa le descoperiti.

Daca subiectul nu ti se pare prea interesant, poate actorii te conving sa-l urmaresti: Ben Affleck, Jennifer Aniston, Drew Barrymore, Scarlett Johansson, Sasha Alexander, Justin Long, Jennifer Connelly, Ginnifer Goodwin, Kevin Connolly si Bradley Cooper.
    AM VAZUT FILMUL ASTA ALALTA SEARA...MI-A CAM PLACUT...CAM PUNE DEGETUL PE "I"...CA CEEA CE CREDEM NOI UNII DESPRE ALTII E O MARE "PACALEALA".....SI CA NU TOT "CE ZBOARA SE MANANCA".
    E UN FILM MATUR IN CARE DIVERSE PERSOANE ATAT DE SEX FEMININ CAT SI DE SEX MASCULIN,ISI CAUTA JUMATATEA,FIECARE CUM POATE....DAR CEEA CE PARE LA INCEPUT...ARE CU TOTUL UN ALT FINAL.
   SE FACE CA IESIM LA O INTALNIRE IN CARE O PERSOANA NE CADE CU TRONC DE LA PRIMA VEDERE...INCEPEM A VISA TOT MAI MULT CA NE-AM GASIT JUMATATEA,INSA LUCRURILE NU STAU ASA CUM PAR...PENTRU CA ACEA PERSOANA ARE DEJA(CREDE EL) O RELATIE CU O ALTA PERSOANA CARE LA RANDU-I INTALNESTE O ALTA PERSOANA DE CARE SE INDRAGOSTESTE LA PRIMA VEDERE....O ADEVARATA INCURCATURA DE SITUATII.
    SE TERMINA TOTUSI CU UN HAPPY-END DAR DUPA CE FIECARE REALIZEAZA CA ORICAT AI IUBI O ALTA PERSOANA ...DACA ACEASTA NU SIMTE ACELASI LUCRU PENTRU TINE.....NIMIC NU VA FI CUM E ASTEPTI TU ...SI ADEVARATA DRAGOSTE VA APAREA PANA LA URMA DAR INTR-O ALTA SITUATIE..SI VA FI O PERSOANA CU CARE AI DOAR O RELATIE DE AMICITIE...DAR SE VA TRANSFORMA IN MAREA DRAGOSTE...VISUL ORICARUI MURITOR.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu